Kveli Rånes Bremseth Show

Humor & Kanari - Ekstraforestillinger i september!

fre. 20.09
lør. 21.09
Humor Kanari So Me 1

Billettpris

  • Ordinær 510,-
  • Dinner & a show 1150,-
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

Kveli Rånes Bremseth har kjørt mange mil i turnebussen med suksessforestillingen Artighet varer lengst.

Så langt er den sett av over 15 000 personer fra setet i en kultursal, og ca 200 000 på TV-skjermen fra sofakroken. Noen av disse timene har humortrioen brukt til idekasting og -forkasting for å komme fram til grunnlaget for ei ny forestilling. - Vi har laget et show sånn som vi liker det selv. Det har fått tittelen HUMOR & Kanari, og tittelen forteller om en blanding som er original og humoristisk. Merkelappen «humormusikalsk underholdning» passer fortsatt, men måten det serveres på er nyskapende. Vi vil for eksempel i større grad enn før ha med aktuelle og lokale poeng når turnerunden starter på Kimen kulturhus i Stjørdal 26. januar 2024.

Arnt Egil Rånes, Harald Morten Bremseth og Sigmund Kveli kan videre friste med flere nye karakterer som formidler deres særegne humor. Noen kjente og kjære figurer får også være med videre. – Vi har merket oss at vårt trofaste publikum liker at vi trekker tråder til tidligere forestillinger, men kan garantere at de som nå ser et KRB-show for første gang også vil ha fullt utbytte, sier Sigmund Kveli fra skrivestua. - Vi prøver å ta pulsen på samfunnet vi opplever rundt oss, og vil gi et pusterom i en hverdag som er krevende for mange. På scena gjør vi også plass til et fysisk kommentarfelt hvor tullingene slipper til, lover Harald Morten. - Vi har erfaring med at publikum liker at vi av og til havner utenfor manus og må ro oss i land med tvilsomme improvisasjoner. Vi har derfor satt oss som mål at hver enkelt forestilling skal skille seg litt ut fra den forrige, så hvor vi ender til slutt er ikke godt å vite, avslutter Arnt Egil Rånes.

Ekstern arrangør: Kveli Rånes Bremseth AS

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Salkart

Lille sal
  • Teleslynge
  • Orkestergrav
  • Rullestol

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement