Hellbillies - Leite etter lykka

fre. 25.10
Kl. 19:00
Helbillies hosten 2023 So Me hosten 1920x1080px

Billettpris

  • Ordinær 665,-
  • Dinner & a show 1300,-
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

I 2020 markerte Hellbillies sine første 30 år med en stor jubileumsturné, 30 år på vegen, der de besøkte alle de største kulturhusene i landet. Turnéen ble en formidabel suksess og solgte ut over alt. Nå er det på tide å følge opp suksessen med en ny kulturhusturné.

Den har fått tittelen Leite etter lykka, og starter i oktober 2024. Tanken bak er som forrige gang – å kunne møte sitt trofaste publikum og se tilbake på årene som har gått. Kanskje også å kaste et lite blikk framover ved å presentere nytt materiale, eller materiale som ikke har blitt fremført fra scenen på mange år.

I løpet av sine 33 år på veien har Hellbillies vært en stødig leverandør av perler til den norske sangskatten, og de har også opparbeidet seg en status som et av vår tids mest vitale rockeband. Denne konserten er for et sittende og lyttende publikum, og bandet gleder seg veldig til nok en gang å kunne møte sitt publikum på denne måten.

Ekstern arrangør: Stageway Talent AS

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Salkart

Store sal
  • Teleslynge
  • Orkestergrav
  • Rullestol

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement