Christmas with Nordic Tenors - 2024

ons. 18.12
Kl. 18:00
Christmas nordic 24

Billettpris

  • Ordinær 595,-
  • Dinner & a show 1230,-
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

Når nettene blir lange og vinterfrosten legger et rimet slør over mørkelandet, er det lite som varmer som tonene fra de tre høyt elskede tenorene i Nordic Tenors og deres virtuose pianist Torgeir Koppang.

Christmas with Nordic Tenors er mye mer enn en julekonsert. Dette er både en konsert med musikk og vokalprestasjoner på øverste hylle, og en estetisk og fullt ut gjennomarbeidet forestilling - med andre ord en fryd for både øyne og ører. For nittende året skaper tenortrioen en førjulsstund fylt med varme og humor, med et variert julerepertoar bygget på høytid og tradisjon; en forestilling som garantert vil sette deg i den gode julestemningen.

Med seg har de sin faste fremragende lyddesigner Ove Nesheim, som ellers i året jobber tett med Frida Aannevik og Marit Larsen, samt en av Norges fremste lysdesignere og videokunstnere Andreas Ohldieck, som også turnerer med Alan Walker. Pianist Torgeir Koppang er en av Norges beste og mest allsidige pianister. Nordic Tenors består av tenorene Jan-Tore Saltnes, Nils Georg Nilsen og Espen Solsbak.

Gruppen har tidligere vunnet Komiprisen, vært kongelige toastmastere, åpnet den nye operaen i Oslo og har vunnet publikums hjerter over hele landet. Gled dere til hjerterørende julemusikalske opplevelser, helsebringende mosjon for lattermusklene og himmelsk balsam for lydhøre ører!

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Salkart

Store sal
  • Teleslynge
  • Orkestergrav
  • Rullestol

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement