Kari Bremnes

lør. 02.11
Kl. 19:00
Kari Bremnes bilde 24

Billettpris

  • Ordinær 660,-
  • Dinner & a show 1300,-
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

Nordvendt, åpent, stort og personlig er ord som brukes for å beskrive Kari Bremnes sin musikk. Høsten 2024 legger hun og bandet ut på en omfattende norgesturné fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord.

«Midt i det store novembermørket går jeg etter lys. Ofte finner jeg det i musikk. Det er nesten så jeg skammer meg over å være så privilegert i denne steinharde tida, at jeg kan bruke dagene til å skrive sanger. Men jeg er ikke tøffere enn at jeg trenger dette lyset. Vi har en konsertpause nå, en skrive- og innspillingstid, som vil vare til godt utpå våren. Men i min kalender har høsten 2024 en lysende ring rundt seg. Da skal vi ut og reise igjen, bandet og jeg. Og gjøre det vi elsker; spille konserter for folk som vil høre. Når den tid kommer tror jeg det vil kjennes helt nødvendig!» - Kari Bremnes

Den enorme spennvidden i konsertene hennes er en signatur for Kari Bremnes band – Fra det lyseste lyse til det ganske mørke og rå. Og hele tiden med en nærhet til folk og livsskjebner. Kari har skrevet sanger i 20 år og gitt ut 15 soloalbum.

Bli med inn i varmen høsten 2024 når Kari og bandet spiller låter fra Karis rike repertoar.

Ekstern arrangør: All Things Live AS

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Salkart

Store sal
  • Teleslynge
  • Orkestergrav
  • Rullestol

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement