Evig ung

- rock'n roll til du dør

fre. 29.11
lør. 30.11
Evig ung 1920x1080 mlogo

Billettpris

  • Ordinær 795,-
  • Gruppe - minimum 10 bill. 760,-
  • Dinner & a show 1430,-
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

Braksuksessen Evig ung kommer til Olavshallen 29 & 30. november 2024!

Så langt har over 60 000 (!) publikummere fått med seg denne kritikerroste latterbomben av en komedie som har spilt for fulle hus på Chat Noir i hele fjor høst. Nå står endelig Trondheim for tur!

Evig ung er en musikalsk komedie full av rock'n'roll, varme og dødelig frekk humor. Flere tiår etter sin storhetstid som skuespillere har Hege Schøyen, Bjarte Hjelmeland, Henrik Mestad, Mari Maurstad, Paul-Ottar Haga og Gisle Børge Styve flyttet inn på sykehjem. Bygget som tidligere huset ærverdige Olavshallen har nå blitt forvandlet for å imøtekomme byens aldrende befolkning.

Her har de eldgamle skuespillerne slått seg til ro for å nyte sine eldre dager og mimre tilbake til en tid som for lengst er forbi. Den monotone hverdagen brytes først når den strenge sykepleieren, spilt av Benedicte Søreng, setter i gang med allsanger og nedlatende aktiviseringstiltak som "hode, skulder, kne og tå". For det er dét gamle folk liker, ikke sant?

Gjengen har riktignok bikket 90 for lengst, men nekter å svinne hen. En dag får seniorene nok. Så fort sykepleieren snur ryggen til, blir de indre rebellene vekket til live med en urkraft som har overlevd siden glansdagene på teateret. Det viser seg at det fremdeles er mye futt i de gamle kroppene, og de er slettes ikke så resignerte som det ser ut som. For selv om det kan være tøft å bli gammel, kan man fortsatt føle seg som en 25-åring og ha et ønske om å spille hovedrollen i sitt eget liv - en aller siste gang.

Evig ung er en musikalsk komedie med trøkk som handler om det å bli gammel, spekket med dødelig frekk humor og et skråblikk tilpasset vår tid. Publikum kan glede seg til en perlerad av kjente pop- og rockelåter fra de siste 50 årene, med passende titler som Stayin Alive, Forever Young og I Will Survive. Velkommen til en særegen blanding av humor, varme, musikalske innslag og ettertanke som treffer deg rett i hjertet.

Anmelderne hyller «Evig ung» opp i skyene og kaller forestillingen:

«Høstens store vinner» - Nettavisen

«Scenekunst av slaget som vil bli husket - lenge» - Nettavisen (terningkast 6)

«Underholdning av den mest sjarmerende sorten» - Dagsavisen (terningkast 5)

«Storartet morsomt» - Aftenposten (terningkast 5)

«Stor musikalsk humor» - Nettavisen (terningkast 6)

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Salkart

Store sal
  • Teleslynge
  • Orkestergrav
  • Rullestol

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement