Adam Douglas

"An American Holiday" - 2024

lør. 21.12
Kl. 20:00
Adam Douglas Jul 2024 So Me 1920x1080px

Billettpris

  • Ordinær 595,-
  • Dinner & a show 1265,-
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

Publikumsfavoritten Adam Douglas holder tradisjonen vedlike også i 2024 når han igjen reiser gjennom landet med sin An American Holiday-turné. Adam, bandet og en årlig gjest setter deg og dine i god julestemning med både kjente låter, så vel som sanger han har skrevet selv, om vinter og førjulstid.

An American Holiday ble startet som et resultat av en drøm Adam lenge hadde om å la det norske publikum få ta del i amerikansk julemusikktradisjon, og det som setter ham i god og «soulful» julestemning. Dette har han reist rundt i landet med i flere år og nå for syvende gang i 2024.

Hjertelig velkommen til An American Holiday med Adam Douglas! «Det er alltid fantastisk å få komme ut og spille disse sangene som betyr så mye for meg personlig. Endelig kommer jula der vi kan være sammen igjen og feire med de vi er glade i, slik vi pleier. Jeg er stolt og ydmyk av få være en del av denne viktige førjulstradisjonen », sier Adam.

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Salkart

Store sal
  • Teleslynge
  • Orkestergrav
  • Rullestol

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement