Den lille havfruen

søn. 27.10
Kl. 12:00
DLS NO ID bild tom

Billettpris

  • Ordinær 730,-
  • Barn 580,-
Det er pause i arrangementet
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

Gjør deg klar til å bli med over og under havet i Den Lille Havfruen - The Musical.

Med egen tolkning av det klassiske eventyret, helt fersk og nyskrevet musikk, fantasifulle kostymer, spennende karakterer og en stemningsfull scenografi, tilbyr Dröse & Norberg, Sveriges største produsenter av familiemusikaler, publikum i Norge en opplevelse utenom det vanlige.

Den Lille Havfruen – The Musical er satt til nåtiden, og publikum vil få møte både de klassiske karakterene og noen nye, litt sprø typer. Her er havfruens far, sjøkongen Moryn, hennes syngende og dansende søstre samt sjøheksa Svetlana og hennes kumpaner Blob & Blob. Sist, men ikke minst, den kjekke og litt rare menneskelige fyren Olauv, som fanger den lille havfruens hjerte.

«Vi har utviklet et manus som tilbyr en fest for alle sanser. Jeg vil at publikum skal føle undervannsmagien og bli ett med havfruer, fisk og andre spennende karakterer med og uten gjeller. Vi har som mål å gjøre produksjonen til en fantastisk visuell opplevelse. Et sterkt ungdomsdrama med mye humor, akkompagnert av energisk nyskrevet popmusikk», sier Robert Dröse, manusforfatter og regissør. Ikke gå glipp av sjansen til å oppleve dette fortryllende eventyret over og under havet!

Den Lille Havfruen inntar scenen med et talentfullt 22-manns ensemble hvor du kan se den svenske Grand Prix-stjernen Kiana Blanckert i hovedrollen som Den lille havfruen. Skuespiller, danser og komiker Hilde Lyrån portretterer havfruens mor, og Kenneth Engen tar på seg rollen som havfruens kjæreste, Olauv. Skuespiller og artist Anna Norberg spiller heksen, Kamtsjatka-krabben Svetlana, og skuespiller Joakim Nätterqvist tar rollen som havkongen Moryn. Joakim er også aktuell som regissør og skuespiller i det norske utendørs musikkteateret Eplene i Messehagen. Den TV-kjente dragshow-artisten Gabriel Fontana gir farge og glans til en av havfruens søstre.

MEDVIRKENDE: Kiana Blanckert, Hilde Lyrån, Kenneth Engen, Anna Norberg, Gabriel Fontana, Joakim Nätterqvist, Andreas Andersson, Fredrik Lexfors, Anna-Lill Karlberg, Christian Arnold, Elisa Bryant Tuvalisa Esping, Victoria Roxendal, Jacob Sibirzeff, Lauge Demant, Fernando Fuentes Vargas, Simon Ebbesson, Olivia Lorenz, Fanny Paulsson, Jesper Astinder, Carl Fredric Bengtsson og Johan Samuelsson Toloue

PRODUKSJON
Manus og regi: Robert Dröse
Produsent: Anna Norberg
Kostymedesign: Wilberth Gonzalez
Produsent: Anna Norberg

MUSIKK: Theo Dröse, Matilda Winberg, Gustav Parling
Tekst: Robert Dröse
Scenograf: Erik Fredriksson

LYSDESIGNER: Palle Palmé

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Pause
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Salkart

Store sal
  • Teleslynge
  • Orkestergrav
  • Rullestol

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement