Den lille havfruen

The Musical

søn. 27.10
Kl. 12:00
H Avfruen uten tekst

Billettpris

  • Ordinær 730,-
  • Barn 580,-
Det er pause i arrangementet
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

Etter en etterlengtet verdenspremiere i Stockholm drar «Den Lille Havfruen The Musical» på turné i Sverige & Norge i 2024-2025!

Våren & høsten 2024-2025 turnerer den stjernespekkede musikalen «Den Lille Havfruen» i Sverige og Norge og kommer til Trondheim!

På scenen får vi møte blant andre Mello-artisten Kiana Blanckert, Hilde Lyrån, Kenneth Engen fra Trondheim, og et stort ensemble. Med helt nyskrevet hitmusikk og fantastiske kostymer fra Broadway, tilbys publikum et spektakulært eventyr både over og under vannoverflaten.

I tillegg til Kiana som Den lille havfruen, får publikum møte skuespilleren Hilde Lyrån som Olauvs mamma, Kenneth Engen som Olauv, Joakim Nätterqvist som Kung Morin, Drag Race Sweden-profilen Fontana spiller Havfruens søster, og artisten/skuespilleren Anna Norberg spiller den onde krabben Svetlana. Det store 22 manns nordiske ensemblet fikk ros etter verdenspremieren i Stockholm. "Spektakulære kostymer og musikk i verdensklasse!" skrev Du i Fokus. “Imponerende produksjon! Du må se dette. Barna var helt overlykkelige etter forestillingen», sa Micael Bindefeld. «For en storslått og sjenerøs opptreden. Og kostymene var nok de beste jeg noen gang har sett i en musikal i Sverige. Verdensklasse!!!”, sa Christer Lindarw. ”

”Kenneth Engen fra Trondheim synger rollen med bravur.” skrev Göteborgs-Posten.

«Utrolig gøy med så fine ord fra publikummet vårt. Nå drar vi videre ut i det svenske- og norske land, og håper å trollbinde publikumet i Trondheim med litt magi i hverdagen. Jeg er så stolt av det fantastiske ensemblet vårt, og den nyskrevne musikken som mange sier allerede er på hit listene. Den ble skapt av en trio, hvorav to nettopp har produsert Zara Larssons EP «Honor The Light». Ikke minst er jeg like stolt over hvordan Robert Dröse har skapt intriger, humor og en imponerende iscenesetting, sier Anna Norberg, som både er produsent og spiller den onde havheksa Svetlana.

I musikalen, som er inspirert av originalverket «Den Lille Havfruen» av H.C Andersen, får publikum møte både de klassiske karakterene, men også noen nye særegne karakterer. I tillegg til Den lille havfruen og hennes syngende og dansende søstre, møter publikum den onde havheksa Svetlana og hennes kompanjonger blobfiskene Blob and Blob. Vi møter også den kjekke og sære norske menneskefyren Olauv, havkongen Moryn og en hel haug med fisk, krabber og andre spennende skapninger som bor ute i det frosne Atlanterhavet.
 
I tillegg til 20 byer i Sverige med ca. 50 forestillinger, har Dröse & Norberg for første gang valgt å reise på turné til utlandet. Denne høsten og vinteren vil flere byer i Norge kunne glede seg over musikalen, deriblant Trondheim. Dröse & Norberg har med andre ord sprengt mange grenser med «Den Lille Havfruen – The Musical».
 PRODUKSJON
Manus og regi: Robert Dröse
Produsent: Anna Norberg
Kostymedesign: Wilberth Gonzalez
Produsent: Anna Norberg

MUSIKK: Theo Dröse, Matilda Winberg, Gustav Parling
Tekst: Robert Dröse
Scenograf: Erik Fredriksson

LYSDESIGNER: Palle Palmé
 
 

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Pause
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Salkart

Store sal
  • Teleslynge
  • Orkestergrav
  • Rullestol

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement