Didrik Solli-Tangen

man. 02.12
Kl. 19:00
Didrik

Billettpris

  • Ordinær 595,-
  • Dinner & a show 1230,-
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

En av Norges aller største stemmer inviterer til en storslått julekonsert med 100% gåsehudgaranti.

Didrik Solli-Tangen gir deg de absolutt vakreste juleklassikerne fremført med sjel, kraft og presisjon. O Helga Natt er en majestetisk og stemningsfull julekonsert som treffer publikum midt i hjertet. Velkommen!

«Didrik leverer patos, dynamikk og et voldsomt vokalspekter» - Dagbladet

«Solli-Tangen framfører med hjertet milevis utenpå brystet» - VG

---

Didrik Solli-Tangen (f. 1987) er utdannet klassisk sanger ved Barrat Due musikkinstitutt i Oslo. Han fikk sitt nasjonale gjennombrudd i 2010 da han vant den norske finalen i Melodi Grand Prix, med låten My Heart Is Yours. Høsten 2017 deltok han i Stjernekamp på NRK der han fikk en andreplass. I 2021 vant han Maskorama på NRK forkledd som «Snømonsteret». Finalen ble sett av over 1,2 millioner seere.

I over ti år har Didrik sin kraftfulle stemme klart å røre hele det norske folk, inkludert kongefamilien. Hans første egne julelåt, Det skal sli Jul, har blitt A-listet på NRKP1, og han har spilt for utsolgte konserthus over hele landet. I 2021 ga han ut O Helga Natt sammen med Oslo Filharmoniske Kor.

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Salkart

Store sal
  • Teleslynge
  • Orkestergrav
  • Rullestol

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement