No e D.D.E. Jul Igjen!

lør. 14.12
Kl. 16:00
DD Ejulplakat20191080x1920 2142862269

Billettpris

  • Voksen/Barn 640,-
  • Dinner & a show 1275,-
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

DDEs juletradisjon er like gammel som bandet selv. Opprinnelig var julekonserten en kombinert turnéavslutning og julebord i 1992, det første året DDE eksisterte. Den gang besto repertoaret av lånte julesanger samt de ferske hit’ene fra Rai Rai. Etter noen år kom den første utgaven av julesangen Kanskje kjæm Nissen, men det var ikke før i 1999 bandet laget en hel plate med eget julerepertoar. CD’en No e D.D.E. Jul Igjen! består av 13 nyskrevne DDE-julesanger som i årenes løp har blitt en nødvendig ingrediens i juleforberedelsene for veldig mange.

I 2008 fikk DDE også den store æren å være artist på Frelsesarméens Juleplate. Utgivelsen, som for øvrig ble produsert av Erik Hillestad, inneholdt både DDEs tolkninger av de klassiske julesangene, og omtrent halve plata var nyskrevne DDE-låter.

Platene utgjør basisen i familieforestillinga No e DDE Jul Igjen!, og for mange blir det ikke riktig jul uten Et ord vart lys, Englespellet, Stor og fin gut og den høytidsstemte Julenatt over vårres by. Jula er tradisjon, og DDE har hvert år gjester med på scenen; lokale barnekor, stjernegutter og andre overraskelser dras opp av sekken når karene inviterer til ei trivelig og nær førjulsstund.

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Salkart

Store sal
  • Teleslynge
  • Orkestergrav
  • Rullestol

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement