The Magic of Alexx Alexxander 2.0

lør. 14.09
Kl. 19:00
Alex alexxx 2024

Billettpris

  • Ordinær 545,-
  • Honnør 285,-
  • Student 285,-
  • Barn 495,-
  • Gruppe - minimum 10 bill. 463,-
  • Dinner & a show 1135,-
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

Velkommen til en magisk showopplevelse med smak av Las Vegas! Endelig er Alexx Alexxander tilbake med et helt nytt show! Den spektakulære forestillingen skal spilles over hele Skandinavia i løpet av 2023 og 2024. Alexx Alexxanders forrige norgesturné spilte for fullsatte saler, og ble sett av over 150.000 nordmenn. Nå er han endelig tilbake! Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å oppleve den berømte illusjonisten på nært hold i dette spektakulære showet uten norsk sidestykke.

Alexx Alexxander og hans team åpner dørene til en magisk aften med illusjoner og shownummer du aldri har sett maken til. Publikum i alle aldre over hele Norge skal forbløffes og fortrylles. Velkommen til en magisk showopplevelse og minnerik kveld du sent vil glemme.

Bestill dine billetter før han forsvinner!

Alexx Alexxander har som eneste nordmann noensinne blitt tildelt den prestisjetunge utmerkelsen, "Illusionist of The Decade" i underholdningshovedstaden Las Vegas, våren 2022. Han spiller for fulle hus over hele verden, han har opptrådt for kongelige og har stadig show i Los Angeles for de største stjernene i Hollywood. Alexx Alexxander har blitt en internasjonal stjerne og du er herved invitert til å oppleve ham på nært hold i en storslagen showopplevelse. Velkommen til en helaften fylt med dans, humor, spektakulære illusjoner og showmanship i verdensklasse.

«Det aller beste av magi du ser i hele verden!» - VG

«One of the world’s finest illusionists!» - PressPass Los Angeles

Ekstern arrangør: Team Alexx Alexander

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Salkart

Store sal
  • Teleslynge
  • Orkestergrav
  • Rullestol

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement