Christel Alsos - I den kalde vinter - 2024

Julekonsert 2024

tor. 19.12
Kl. 19:00
Christel Alsos Idenkaldevinter FB clean

Billettpris

  • Ordinær 610,-
  • Dinner & a show 1245,-
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

Julekonsertene til Christel Alsos har over de siste tiårene blitt en tradisjon. Ikke bare for publikum, men også for artisten selv. I 2023 feiret hun ti år siden albumet I den kalde vinter kom ut med å slippe noen nye julelåter. Christel Alsos forteller at hun føler seg utrolig heldig som får komme tilbake til denne musikken hvert år. Musikken som på mange måter har blitt tradisjon for fauskeværingen, en del av egen julefeiring.

«Julekonserter er så unike med hvordan man samles mye bredere enn ellers i året, det er flere generasjoner, og det er flere som kanskje er utenfor min vanlige lytterskare som kommer på julekonsert.»

Julemusikken og julekonsertene gir Christel motivasjon. Det å føle at hun bidrar med en liten luke inn i en trygg og varm verden, som bare finnes akkurat under konserten, eller når man lytter til musikken og hengir seg til det litt spesielle og magiske som bidrar til den det udefinerbare julestemningen.

«Jeg trenger ikke tro på julenissen for å tro på at julen har en egen stemning og at den for de fleste er en tid som fylles av gode minner, samhold og håp. Håp om en fin tid med dem du er glad i. Håp for det nye året, for fremtiden. Håp for både sin verden og hele verden.»

Med seg på scenen har hun Andreas Bye, Marius Graff, Jo Berger Myhre, Voldsdal Sørensen og Andreas Löwe. Og denne eminente gjengen er klare for å gi publikum julestemning igjen også i 2024.

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Salkart

Store sal
  • Teleslynge
  • Orkestergrav
  • Rullestol

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement