Manfred Mann's Earth Band

søn. 20.10
Kl. 20:00
Manfred M bilde 24

Billettpris

  • Ordinær 715,-
  • Dinner & a show 1355,-
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

Gjennom 50 år i musikken har Manfred Mann levd gjennom alle de store endringene og bølgene i musikkindustrien; fra 60-tallets pop-boom og 70-tallets progrock til nåtidens boy band-æra, med stort hell.

Manfred Mann, opprinnelig fra Johannesburg i Sør-Afrika, flyttet til Storbritannia i 1961for å satse på musikken. Etter en rekke hits med radiovennlig popmusikk, startet han Manfred Mann´s Earth Band i 1971 som et mer rendyrket og kompromissløst rockeband. Det var derfor ingen selvfølge at han skulle få enda en suksess.

Bandets store gjennombrudd kom med Bruce Springsteen-låta Blinded by the Light fra bandets album The Roaring Silence i 1976, som nådde helt i toppen av hitlistene over hele verden. Låta hylles fortsatt som en av tidens mest unike cover-versjoner, og er fortsatt Springsteen´s eneste nummer-1 hit i USA.

Davy’s on the Road Again fra bandets neste album, Watch fra 1978, ble også en stor hit. Albumet lå på den norske hitlista i hele 30 uker. Bandet ble et populært konsertband over hele verden, og mange husker kanskje deres legendariske konsert i gamle Nidarøhallen i 1979?

Gjennom en lang karriere har Manfred fortsatt å finne nye sanger å tolke, ved å besøke gamle venner som Bob Dylan og Bruce Springsteen, samt nyere artister som The Super Furry Animals.

Bandets store katalog har mange ganger blitt gjenoppdaget av andre artister, og et stort antall samples har funnet veien videre til nye utgivelser til artister som Massive Attack, The Prodigy, Disco Boys og Kanye West.

Når Manfred Mann´s Earth Band endelig kommer tilbake til Trondheim og Olavshallen kan vi forvente et band som presenterer sine klassikere med like stor innlevelse og energi som noen gang før.

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Salkart

Store sal
  • Teleslynge
  • Orkestergrav
  • Rullestol

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement