Dancing Decades

- en dansende reise gjennom tid

søn. 28.04
Kl. 14:00
Denne

Billettpris

  • Voksen/Barn 450,-
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

Hendelsesforløpet strekker seg fra 1920 til framtidens 2050. I løpet av de ulike tiårene vil publikum få oppleve historiske og kulturelle hendelser, populære filmer og få innblikk i motebildet, og alt dette danses til gjenkjennelig musikk som forhåpentligvis vekker gode minner til dere som ser på.

Vi vil rett og slett danse en forestilling om verdenshistorien i kortversjon.

Let's Dance vil vise et bredt spekter av ulike sjangere innenfor dans, og i tillegg forsterke sceneopplevelsen med pyro, spill, grafikk og film. Vi garanterer en ekstraordinær opplevelse hvor flott scenisk dans, fengende musikk, historiske øyeblikk og ikke minst danseglede står i fokus.

Dansestudioet Let's Dance ble opprettet i 1990, og har siden da undervist elever i alderen 4-65 år i ulike dansestiler. Manuset er skrevet av gründer og daglig leder, Berit Fløisand Moen, med hjelp av ansatte ved studioet. Alle koreografier er laget og innstudert av studioets egne pedagoger, og alle roller i forestillingen er besatt av studioets danseelever.

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Salkart

Store sal
  • Teleslynge
  • Orkestergrav
  • Rullestol

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement