Ladies Night

- ta med gentlemennene

fre. 08.11
Kl. 19:00
Mikrofonen ladies night trondheim 1920x1080px breyholtz37

Billettpris

  • Ordinær 680,-
  • Dinner & a show 1320,-
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

Etter stor suksess rundt i landet kommer endelig humorgallaen Ladies Night til Trondheim med en knallsterk lineup. På scenen står noen av Norges mest talentfulle og morsomme komikere, klare for å gi deg en helaften du sent vil glemme:

Anne-Kat Hærland, Lisa Tønne, Rigmor Galtung, Henrik Thodesen og Ole Henry Snildalsli.

Anne Kat Hærland: en av landets mest erfarne og kjente komikere, en standuplegende som fremdeles er mer aktuell og drøyere enn de fleste, vel vitende om at dersom hun gjør like mye narr av seg selv som alle andre, kan ingen gjøre noe annet enn å le. Hun engasjerer publikum fra start til slutt, er en mester i å balansere seriøsitet og underholdning

Lisa Tønne: et humorfenomen som trollbinder publikum hver gang hun åpner kjeften. Lisa er uredd, spontan, kjapp i replikken og innehar en gudbenådet evne til å harselere med det meste. I løpet av sin innholdsrike karriere har hun oppnådd tilnærmet alt en komiker kan drømme om. Gled dere!

Rigmor Galtung: en av Norges første kvinnelige stand-up komikere. Senere kjent for sine imitasjoner som Gro H. Brundtland, Herborg Kråkevik, Siv Jensen, Erna Solberg og nå Sophie Elise. Gled dere til å oppleve en av Norges beste innenfor imitasjoner. Lattergaranti!

Henrik Thodesen: for mange kjent fra seersuksessen Torsdag kveld fra Nydalen og Kompani Lauritzen på TV2. Henrik spiller Bettina i humoruniverset Tina & Bettina og har vært sentral på stand-up scenen siden 2001. Hans særegne blikk på verden og evne til å få folk til å le gjør ham til et naturlig høydepunkt.

Ole Henry Snildalsli: på hjemmebane i Trondheim denne kvelden. Vant "Folkets deltaker" for Ikke lov å le på hytta, VGTV. Et komitalent av de sjeldne: vi gleder oss til å oppleve ham live på scenen.

Ladies Night blir en kjempefest og et show du absolutt bør få med deg i Trondheim høsten 2024!

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Salkart

Store sal
  • Teleslynge
  • Orkestergrav
  • Rullestol

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement