Trøndelag du STORE tid! VM-vorspielet

Kveli Rånes Bremseth

fre. 07.02
fre. 21.02
KRB 2025

Billettpris

  • Ordinær 649,-
  • Gruppe - minimum 10 bill. 619,-
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

ORIDNÆRT SALG STARTER FREDAG 3. MAI KL. 10.00!

Før VM på ski i Trondheim i slutten av februar 2025 må det lades opp til festen. Det mener i hvert fall humorgruppa Kveli Rånes Bremseth. Sigmund Kveli, Arnt Egil Rånes og Harald Morten Bremseth er alle skientusiaster og glad i god underholdning levert av topputøvere.

Med beina godt planta i den trønderske populærmusikken og revytradisjonen inviterer de til showet «Trøndelag, du store tid!» Showet vil gå tre helger i Olavshallen i forkant av ski-VM, og har som mål å varme opp publikum fra hele Norge før den store idrettsbegivenheten.

Kveli Rånes Bremseth har blitt hele Trøndelags humormusikalske yndlinger etter å ha reist til hver minste krok av fylket i over 12 år. De produserte også det offisielle jubileumsshowet da Rosenborg Ballklub rundet 100 år i 2017. Showet trakk over 5000 tilskuere fra hele landet. «Det er typisk norsk å være god!» sa Gro Harlem Brundtland. «Det er typisk trøndersk å være best!» sier KRB. Det vil ikke mangle på trøndersk skryt og selvgodhet når trioen trekker fram trønderske idrettsbragder og andre stolte øyeblikk. Uten de trønderske bragdene ville det, som kjent, være bare permene igjen av Norgeshistorien.

2025 blir det store trønder-året med farvelkonsertene med Åge og Sambandet på Lerkendal i september, ski-VM i Granåsen i februar/mars og aller først V

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Salkart

Lille sal
  • Teleslynge
  • Orkestergrav
  • Rullestol

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement