Night of Famous Musicals

søn. 30.03
Kl. 19:00
Nightoffamous Musicals Picture NY

Billettpris

  • Ordinær 820,-
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

Mamma Mia, Moulin Rouge, Phantom of the Opera, Frost, Hercules, Barbie og mange flere.

Med stjernesolister, kor og musikere

Night of Famous Musicals er mer enn bare en konsert - showet gir oss de største høydepunktene fra de mest suksessfylte musikalene. Gjør deg klar for to energiske, følelsesladde timer med førsteklasses underholdning av stjernesolister, kor og musikere!

Vi får høre sanger fra:

Mamma Mia - den herlige feel good-musikalen full av ABBAs superhits er en uovertruffen favoritt, takket være dens lune og fornøyelige stemning.

Moulin Rouge - belønnet med 10 Tony Awards - verdenssuksessen fra det parisiske nattelivet i år 1900. De populære hitene “Elephant Love Medley”, “Sympathy with the Duke” og “Crazy Rolling” hensetter oss i verden av lidenskap og livsglede.

Frost 1 & 2 - følelsesladde ballader og mektige sanger om den sterke søskenkjærligheten mellom Elsa og Anna. “Let it go”, “For the first time” og “Show yourself” gir oss den tidløse historien om kjærlighet og solidaritet, som er elsket av så mange.

Barbie - “Barbie Girl” og “Here I am/ The Princess and the Popstar” er fantastiske festsanger. Allsidige Barbie tar med seg sin uimotståelige sjarm og vidunderlige verden til scenen for første gang, i et show fullt av overraskende effekter.

I tillegg får vi sanger fra Disneys store musikalsuksess Hercules og velkjente musikalhits fra publikumsfavoritter som The Lion King, Phantom of the Opera og Chess.

Spesiallagede animasjoner på lerret gir publikum mulighet til virkelig å la seg rive med i enkeltnumrene og sørger for en uforglemmelig kveld.

Ekstern arrangør: Showtime Concerts

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Salkart

Store sal
  • Teleslynge
  • Orkestergrav
  • Rullestol

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement