Svanesjøen

ons. 15.01
Kl. 19:30
Svanesjoen 25

Billettpris

  • Ordinær 820,-
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

Svanesjøen: en ballettklassikers uendelige magi

Fordyp deg i ballettens eleganse - et mesterverk som har fortryllet verden i over 100 år.

Balletten forteller historien om prins Siegfried, prinsesse Odette og tryllekunstneren Rothbart i den fineste tradisjonelle ballettdrakt. En historie om kjærlighetens triumf over mørke krefter, presentert på et yndefullt og følelsesladet språk som dette fantastiske ukrainske ballettkompaniet bringer til live med ren og skjær perfeksjon. For publikum i alle aldre åpner kompaniet døren til en verden av fascinerende skjønnhet og demonstrerer hvordan hengivenhet og disiplin ligger bak den svevende letthet på scenen.

THE GRAND UKRAINIAN BALLET erobrer Europa

Under Rimma Wachsmanns kunstneriske ledelse kombinerer ballettkompaniet det beste fra klassisk ballett med ukrainske dansestjerner i Europa. Rimma Wachsmann, en etablert figur i scenekunstens verden, har oppnådd mer enn bare å lede dette ballettkompaniet inn i den øverste ligaen av europeisk ballettkunst. Grand Ukrainian Ballet tilbyr også de beste ukrainske dansere og solister, som nå har funnet et nytt hjem i EU, en plattform for deres historier, drømmer og særlige ferdigheter.

"Det er både en ære og noe som ligger mitt hjerte nært; det å forme "THE Grand Ukrainian Ballet" til høye prestasjoner," forklarer Wachsmann. Med dette ensemblet av håndplukkede dansere ønsker hun ikke kunbare å feire klassisk balletts rike tradisjon, men også å være et håp og en ny begynnelse for de talentfulle ukrainske stjernene i Europa.

Ved sin side har Rimma Wachsmann Maruyan Razmik, verdenskjent ballettdanser og medprodusent for turnéen, som med sin espertise og pasjon for performancekunsten spiller en nøkkelrolle i utformingen av prosjektet. "Grand Ukrainian Ballet" kombinerer perfeksjon på høyeste nivå med imponerende estetikk for å gi en ballettopplevelse i toppklasse. "Vi er overbeviste om at ballettkunsten snakker et språk som kan binde mennesker sammen på tvers av kulturelle og geografiske grenser," sier Razmik.

ekstern arrangør: Showtime Concerts

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Salkart

Store sal
  • Teleslynge
  • Orkestergrav
  • Rullestol

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement