Axel Frønes

søn. 29.09
Kl. 19:00
Axel Frones 2023 cover photo Mer ver 2

Billettpris

  • Ordinær 350,-
  • Dinner & a show 985,-
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

Velkommen til en unik konsertopplevelse i Olavshallen. Axel Frønes er et kjent navn for mange på grunn av de enkle, men dypttreffende diktene som du garantert har sett på Instagram eller på vinduer rundt i Midtbyen i Trondheim. De siste fire årene har Axel i tillegg etablert seg i hele Norge som en kjær visesanger på trønderdialekt med lovord fra både Åge Alexandersen og Trygve Skaug. Denne høstkvelden vil Axel med gjesteartister fremføre både dikt og egenkomponerte låter, og det vil selvfølgelig bli mulighet til å få kjøpt og signert alle hans fire diktbøker.

Axel Frønes er en hverdagspoet og visesanger fra Åfjorden i Trøndelag. Da lockdown kom i mars 2020 skrev han sitt første dikt og la det ut på Instagram. Tre år senere er Frønes en av Norges mest populære nye poeter, med 50K følgere på Instagram og fire bestselgende diktsamlinger ute i norske bokhandler. Han har også gitt ut flere singler, samt en EP som strømmes i tusentall hver dag. Axel har gjort flere låtskriversamarbeid, blant annet julelåta «Bedre neste år» utgitt av Atle Pettersen og den egenutgitte låta «Nånn Daga» som han skrev sammen med Trygve Skaug. Det kommende året byr på flere spennende låtskriverporsjekt med etablerte låtskrivere samt andre prosjekter og konserter, i mai varmet han opp for Kari Bremnes på Leikarvollen Scene.

“Elegant. Flott!! Luftig, stilig produksjon og fin tekst.” - Åge Aleksandersen
"Axel er en av de som lever med hjertet utenpå.” - Trygve Skaug

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Salkart

Lille sal
  • Teleslynge
  • Orkestergrav
  • Rullestol

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement