Stand Up Trondheim Comedy Klubbkveld

- Hallvard Dyrnes og Hans Henrik Verpe

fre. 30.08
Kl. 20:00
Comedyclub3008

Billettpris

  • Ordinær 225,-
  • Student 175,-
Det er pause i arrangementet
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Velg restaurant

Olavshallen og Standup Trondheim inviterer igjen til Comedy Klubbkveld! Denne gangen har vi henta inn komedie fra øverste hylle med HALLVARD DYRNES som vår headliner og HANS HENRIK VERPE som konferansier.

Hallvard er en av våre flotteste komikere her i landet, og med sin særegne humor og treffende scenetilværelse kommer han til å slite ut lattermusklene dine, akkurat som han har gjort for resten av landet de siste årene. Fyren har et enormt talent for impro, og kommer helt sikkert til å sjarmere samtlige i senk.

I senk kommer nok alle til å være etter å ha opplevd Hans Henrik på scenen. Om det er ordspillene eller magien som får deg i senk er usikkert, men du kommer i alle fall til å le deg i hjel av denne sjarmerende konferansieren. Med ordspill i verdensklasse og tryllekunster du kommer til å klø deg i hodet av i flere uker etterpå, er Hans Henrik noe av det morsomste du kommer til å se på en scene her i Norge.

Med seg har se også en håndfull nydelige komikere, så dette er en kveld å få med seg. Vi møter:
RUNE LOTHE
CAMILLA OLSEN
ALVA ALVESTRAND
TOMMY BERNTSEN

Så du burde egentlig bare dukke opp. Vi sees!

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Pause
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Salkart

Lille sal
  • Teleslynge
  • Orkestergrav
  • Rullestol

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement