Olavshallen Trondheim Norge Norway Fotoknoff Sven Erik Knoff 1717
Olavshallen Trondheim Norge Norway Fotoknoff Sven Erik Knoff 1797
Forestillingstoresal3
11 Olavshallen Standup Web Cua
Ohstore Abba Web Cua 10

Arrangør-informasjon

Ønsker du å leie en av våre saler til en konsert, revyforestilling eller konferanse?

Leie?

På disse sidene finner du mye informasjon, men sender du en e-post til booking@olavshallen.no får du enda mer. Om du ønsker et spesifikt tilbud eller bare ønsker å slå av en prat for å høre om Olavshallen kan være noe for ditt arrangement, ikke nøl med å ta kontakt med oss!

Store Sal

Det er 1270 seter til ordinært salg i Store sal fordelt på 812 i parkett og 438 på balkong. Dersom orkestergraven skal benyttes, fjernes 104 stoler på rad 1-4.

Store sal er meget godt egnet til konserter av stort kaliber. Trondheim Symfoniorkester har fast tilholdssted her med konserter hver torsdag. Vi har også hatt rockekonserter med internasjonale navn som 10CC, Roger Waters, Bo Kaspers Orkester, Lars Winnerbäck, Omara Portuondo (fra Buena Vista Social Club), The Hollies. Vi har også huset store norske band og artister som Motorpsycho (med Trondheim Jazzorkester, TrondheimSolistene og Ståle Storløkken), Vamp, Bjørn Eidsvåg, Ole Paus, Kurt Nilsen, Gitarkameratene, Sissel og Odd og D.D.E for å nevne noen. Store sal egner seg også meget godt som stand-up scene og til store konferanser.

> Les mer om Store Sal

Lille Sal

Publikumskapasitet: 356 seter
Lille sal er en black box med uante muligheter - her er det bare fantasien som setter grenser. Den har en kapasitet på 336 seter i amfi (pluss 20 unummererte på galleri), men vi har også konserter med flatt gulv/baroppsett, da er kapasiteten på ca 356 personer.

Den egner seg ypperlig til revyer og konserter i små format, men også til konferanser, kick-offs og familieforestillinger. Vi har skjenkebevilling både i salen og i foajeområdene rundt.

> Les mer om Lille Sal

Miljøfyrtårn

Olavshallen har i lang tid arbeidet systematisk med miljøspørsmål og ble godkjent som Miljøfyrtårn i mars 2010. Vår ambisjon er å bidra til et bedre miljø gjennom gode rutiner for innkjøp, forbruk og avfallshåndtering, samt bruk av transport, fjernvarme og energi. Vi oppfordrer alle våre leverandører og kunder til å legge større vekt på miljøets betydning for et bedre og bærekraftig samfunn.

I samarbeid med daværende Sameiet OlavsKvartalet og Siemens ble det i 2010 igangsatt et stort energi- og miljøprosjekt til en beregnet kostnad på 4.5 mill. kr. som skal gi en årlig besparelse for Sameiet på ca. kr. 750.000. Det er 6 år før prosjektet er finansiert, men installasjonene vil være en fornyelse av viktige tekniske anlegg for å oppnå både bedre inneklima og et betydelig lavere energiforbruk. Prosjektet blir støttet med kr. 350.000 fra Enova. Parallelt med dette arbeider både hotellet og Olavshallen med egne energisparingstiltak. Les mer om Miljøfyrtårn og sertifisering av dette på www.miljofyrtarn.no.

Sagt om oss

Vi får mange hyggelige tilbakemeldinger fra kunder og artister. Ta en titt og se hva de sier!

"Vi var veldig fornøyd med jobben dere i Olavshallen gjorde for oss i forkant av og under seremonien. Vi opplevde å bli tatt seriøst, samtidlig som det var lov å være "amatører", og vi var veldig fornøyd med resultatet." "Tusen takk for god hjelp før og under vår fagkonferanse! 
Lillesalen fungerte veldig bra til vårt arrangement. Jeg vil anbefale min etterfølger å bruke lokalet også neste år, da deltakerne var veldig fornøyde!" "Olavshallens teknikere fikset alt uten at vi egentlig merket at de var der", "fantastisk lyd" , "stor stemning"

"Dette var moro!! Takk til et fantastisk Trondheims-publikum, og takk til alle dere superdyktige i Olavshallen!! Så gøy å jobbe med så dyktige folk! Krysser fingrene for bra resultat fra filmcrewet! Takk for oss!", Trine Rein sin kommentar på vår Facebook-side.

"Vi hadde en alldeles fantastisk uke hos dere, og vil gjerne takk for utmerket service og innsats. Hvis jeg kan velge så vil jeg på turne til Olavshallen en gang i måneden, MINST! Jeg skulle hilse og si tusen takk fra alle sammen :-)"

"Vi har hatt en opplevelse som savner sidestykke, både her i bygda og i Olavshallen hvor alt er så godt tilrettelagt. Hils til alle vi har vært i kontakt med og som har stått på for å hjelpe oss, især til Ove som bokstavelig talt var høyt og lavt og hjalp oss med alt vi ba om, rett mann på rette plass!"

"Supert at dere stiller opp og finner løsningene på 0,0. Det gikk ikke mer enn et kvarter fra jeg ringte deg og til du hadde logistikken i orden så Olavshallen ble klarert for en ekstraforestilling. Det er så godt å se at det går an. Og aktørene - helt i hundre over å få spille en forestilling til."

"Det er en fryd å jobbe med Olavshallen." "Olavshallen har en meget dyktig og serviceinnstilt stab og lokalene er flotte. En konsert i en topp moderne hall som Olavshallen hvor setene kanskje kan føles i overkant komfortable. Jeg vil benytte anledningen til å takke for et knirkefritt samarbeid med dere hele veien, både under forberedelsene og gjennomføringen av konserten. Vi tok avskjed med et smilende band med fornøyd crew, og det siste de sa var at de mer enn gjerne kommer tilbake til Norge."

"Ville bare benytte anledningen til å takke for en strålende gjennomføring i Olavshallen i helgen. Umulig å gjennomføre uten så mange dyktige mennesker på alle de riktige plassene. Takk for deres uunnværlige bidrag. En sann glede å få jobbe med så mange proffe folk."

"Tack för en fantastisk kväll hos er – underbart – fin personal - allt var topp" "Vi var veldig tilfreds med vårt opphold i Olavshallen! Alt fra a-å var helt tipp topp!! Vi kommer gjerne igjen ved en senere anledning :)"

«De ansatte ved Olavshallen var både imøtekommende, effektive og dyktige»

«Vi hadde en alldeles fantastisk uke hos dere, og vil gjerne takk for utmerket service og innsats. Hvis jeg kan velge så vil jeg på turne til Olavshallen en gang i måneden, MINST! Jeg skulle hilse og si tusen takk fra alle sammen :-)» – Anonym arrangør

Kontaktpersoner

Meld deg på vårt nyhetsbrev