Hellbillies Olavshallen Kamstrup 5635

Planlegg ditt besøk

Velkommen til oss!

Har har vi samlet nyttig informasjon for deg som skal på forestilling i Olavshallen. Vi gleder oss til å se deg!

 • Billettinfo
 • Tilgjengelighet
 • Praktisk info
 • Billetter kan kjøpes her:

  Olavshallen.no
  Eventim.no
  Billettluka i 1. etasje i Olavshallen
  ・Infoskranken på Trondheim Torg

  Billettluka er alltid åpen én time før forestilling. Denne er plassert ved inngangen i Krambugata, men i uke 23 er den midlertidig plassert i Trondheim Symfoniorkester sine lokaler ved heisen mot Kjøpmannsgata. Dette p.g.a. ombygging av inngangspartiene og flytting av Servicepunktet.

  Vi foretrekker elektronisk betaling i Billettluka. Du kan betale med kontant, men vi betaler eventuell veksel over 50,- ut i gavekort.

  Åpningstider kundeservice

 • Finner du ikke igjen billetten din kan du logge inn på Eventim.no for å hente billettene på nytt der. Logg inn med profilen du lagde når du bestilte billettene.

  Logg inn på Eventim.no her

 • Vår helt nye billettype DINNER & A SHOW gir deg mulighet til å få en fantastisk helaften i Olavshallen med middag og forestilling - i èn og samme billett.

  Dinner & a show inkluderer:

  3-retters middag hos vår nyeste restaurant AKT Bar og Smugspiseri. Bordet beholder du hele kvelden, og vil du ta en afterdrink etter forestilling står alt klart for deg i restauranten.

  Ingen garderobe- eller barkø.
  De ansatte på Akt sørger for at jakken din ligger trygt ved bordet ditt under hele forestillingen, og drikke fra baren i restauranten kan tas med inn i salen.

  - og selvsagt billett til den forestillingen du selv ønsker i Olavshallen!

  Dinner & a show kjøpes sammen med øvrige billetter på den forestillingen du ønsker.

  Gruppebestilling / ledsager / øvrige billettyper:
  Billetten Dinner & a show er tilgjengelig for ordinær billettype. Ønskes Dinner & a show for gruppe, ledsager, barn eller andre tilgjengelige billettyper på arrangementet du ønsker å dra på: Ta kontakt med Akt direkte for bordbestilling her

  Les mer om Dinner & a show

 • Gavekort kan kjøpes på nett eller i billettluka i 1. etasje.

  Kjøp gavekort

  Åpningstider billettluka


  Gavekort kan benyttes til kjøp av billetter til alle våre forestillinger, samt til Trondheim Symfoniorkester.

  Les mer om gavekort her

 • Det er ingen aldersgrense på våre forestillinger med mindre det er spesifisert på arrangementsiden.

  Det er ikke alle forestillinger som tilbyr barnebillett, da dette bestemmes av arrangør og ikke Olavshallen.

  Noen barne- og familieforestillinger har en anbefalt nedre aldergrense, ofte 3 år. Da står dette spesifisert på arrangementsiden.

  Forestillingene med barnebillett gjelder barn til og med 16 år. Eldre barn må ha voksenbillett.

  Alle som skal inn på forestilling må løse egen billett. Dette handler om sikkerhet ved brann/evakuering, slik at vi vet at alle har kommet seg ut.

 • Alle gruppebestillinger kan gjøres på nett.
  Velg "Beste tilgjengelige plasser" så kan du bestille opptil 50 billetter i samme ordre.

  Grupperabatt:
  Ikke alle arrangement har grupperabatt, da det er ekstern arrangør som bestemmer dette.

  Grupperabatt gjelder ved bestilling av 10+ billetter og alle priser på denne nettsiden er inkludert avgift.

  Faktura:
  Vi fakturerer kun for bestillinger over 20 billetter. Fakturagebyr på 150,- tilkommer i tillegg til serviceavgiften.

  Studentrabatt:

  Olavshallen leier ut salene, og kan dessverre ikke gi studentrabatt på arrangementer. Dette må i så fall avklares direkte med ekstern arrangør og ikke Olavshallen.

 • Kjøpte billetter refunderes ikke bortsett fra ved avlyst arrangement. Kjøp av billetter er regulert under angrerettloven §22m. Les mer hos Lovdata.no, kapittel 6 paragraf 22

 • Vi gjør oppmerksom på at billetter kun bør kjøpes via våre hjemmesider og billettsystem.

 • Ledsagerbillett er tilgjengelig på alle våre forestillinger, men det er begrenset antall:

  Store Sal: 6 stk
  Lille Sal: 2 stk

  Ledsagerbillett er gratis og bestilles på nett sammen med øvrige billetter.

  NB! Ledsager må ha egen billett og gyldig ledsagerbevis. Kontroll kan forekomme.

 • Vergeskjema brukes om noen under 18 år ønsker å komme inn på arrangement med aldersgrense. Vergen (altså følget) må være over 25 år og edru før og under arrangementet. Vergeskjema må forhåndsutfylles og signeres. Skjema vises til vakter i døra og billett må kjøpes til både verge og den under 18 år som alltid. Vergen kan ha med seg to personer under 18.

  Vergeskjema kan sendes på mail eller hentes ut i servicepunktet. Ta direkte kontakt eller send e-post til billett@olavshallen.no

 • Det er satt av rullestolplasser på alle forestillinger både i Store sal (rad 11) og i Lille sal (rad 14). I Store sal kan det også settes inn løse stoler på rad 11. Rullestolplasser kjøpes direkte på nett.

 • Ledsagerbevis kan benyttes til alle våre forestillinger. Det er satt en begrensning på seks og to ledsagerbilletter i henholdsvis Store og Lille sal. Du kan bestille selv på nett. Ledsager må ha egen billett.

 • Vi har installert teleslynge i begge våre saler. Utstyret har kun effekt mellom rad 10 og rad 19 i parkett i Store sal og kun på konserter der vi bruker teknisk lydutstyr (ikke på akustiske konserter). I Lille sal er effekten like god på alle seter når tribunene er ute. På flatt gulv har utstyret kun effekt foran i salen.

 • Meld fra om ditt/gruppens tolkebehov i god tid på forhånd. Ta direkte kontakt med billettluka på e-post billett@olavshallen.no. Ønske om tolk må avklares med arrangør/artist. Bestiller viderebringer kontaktadressen til Tolketjenesten. Olavshallen bistår med tilrettelegging for tolking ut fra arrangøren/artistens ønsker. Når tolk er avklart med arrangør/artist kan tolk bestilles hos nav.tolketjenesten.trondelag@nav.no.

 • Inngangen fra Brattørgata/Krambugata er best egnet for deg med nedsatt funksjonsevne. Glassheisen ligger i enden mot Kjøpmannsgata og frakter deg opp til Store Sal og ned til Lille Sal, samt til og fra parkeringskjelleren.

 • Toalett tilrettelagt for deg med funksjonsnedsettelse finnes både i 1. og 2. etasje, samt utenfor Lille Sal ved arrangement.

 • Det er reservert parkering for forflytningshemmede i Krambugata. Nærmeste taxiholdeplass er 50 meter unna - på Royal Garden hotell. Nærmeste bussholdeplass er Nova Kino og Olav Tryggvasons gate. Trondheim Sentralstasjon ligger ca 500 meter fra Olavshallen.

 • Vi serverer ikke nøtter i våre kiosker eller barer.

 • Våre seter i Store sal har disse målene: Dybde 46cm / bredde 43 cm / rygghøyde 62 cm.

  Har du nedsatt funksjonsevne og savner informasjon? Ikke nøl med å ta kontakt med oss på billett@olavshallen.no så hjelper vi deg gjerne med å gjøre ditt besøk best mulig.

 • Alle forestillinger starter presis, så sørg for å være ute i god tid.

  Foajeområdene åpner 1 time før forestillingsstart. Her kan du også kjøpe drikke og snacks i baren, som kan tas med inn i salen.

  Dørene til salen åpner 20 minutter før forestillingsstart.

 • I Olavshallen har vi flere spisesteder har mat og drikke som kan nytes både før og etter forestilling.

  Akt Bar & Smugspiseri
  Akt Bar & Smugspiserier en forlengelse av "den gode opplevelsen", hvor de byr på en fantastisk 3-retters meny før du skal på forestilling - den første akten. Tradisjonell norsk matkultur og lokale ingredienser blandes med erfaring fra noen av verdens beste kjøkken for å gi deg en opplevelse i tre akter.

  Olavstorget
  Her finner du 5 ulike konseptkjøkken med matretter fra alle verdenshjørner samlet i en food court. Bestill fra det kjøkkenet du selv ønsker, og nyt måltidet samlet på bordet. Du kan for eksempel skape din egen treretters meny før du skal på forestilling, eller nyte en god lunsj med gjengen.

  Ciabatta
  Hos Ciabatta får du nysmurte ciabatta med godt pålegg, søte bakverk, hjemmelagde varmretter og deilige kaffedrikker.

  Baroque
  Cafe Baroque er en kafé inspirert av wienerklassisismen med hjemmelaget bakst og kaffe, fargerik vegetar og vegansk mat, og Napolitansk og Parisian pizza.


  Ta med drikke inn i salen:
  I barene i foajeeområdene kan du også kjøpe drikke og snacks, som kan tas med inn i salen. De åpner 1 time før forestillingsstart.

 • Garderoben er åpen 1 time før forestilling i Store Sal og er bemannet. Her kan du henge fra deg jakker og vesker du ikke ønsker å ta med inn i salen. Garderoben er åpen frem til en halvtime etter forestilling.

  Barnevogner kan settes igjen i garderoben. Det er begrenset plass, så her er det førstemann til mølla.

  Til forestillinger i Lille Sal er garderoben åpen, men ubetjent.

  Garderoben er gratis og ligger i 1. etasje. • Vi oppfordrer deg til å ha mobilen i lomma på lydløs under hele forestillingen. Må du bruke mobilen så vis hensyn til de rundt deg.

  Noen forestillinger har restriksjoner på foto/video, se informasjon under arrangementet.

 • Olavskvartalen P-hus ligger under Olavshallen, og har heis som tar deg direkte opp i Olavshallen i alle etasjer. P-huset har innkjøring fra Fjordgata.

  Det er reservert parkering for forflytningshemmede i Krambugata.

 • Nærmeste bussholdeplass er knutepunktet Olav Tryggvasons Gate.

  Trondheim Sentralstasjon ligger ca. 500 meter unna Olavshallen.

  Planlegg reisen hos AtB

 • Har du mistet eller glemt noe? Send oss en e-post på tapt@olavshallen.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev