Aage Olavshallen Kamstrup 5938
Bodega 4
Hellbillies Olavshallen Kamstrup 5635
Kart 2022

Planlegg ditt besøk

Velkommen til oss!

Dørene åpner:
Dørene til salen åpner 20 minutter før forestillingsstart.
Foajeområdene åpner 1 time før forestillingsstart.

Garderobe:
Garderoben er åpen 1 time før forestilling i Store Sal og er bemannet.

Her kan du henge fra deg jakker og vesker du ikke ønsker å ta med inn i salen. Garderoben er åpen tom en halvtime etter forestilling.

Til forestillinger i Lille Sal er garderoben åpen, men ubetjent.

Garderoben er gratis og ligger i 1. etasje.

Mat & drikke:
I Olavshallen har vi flere spisesteder har mat og drikke som kan nytes både før og etter forestilling.

Olavstorget har 5 ulike konseptkjøkken med matretter fra alle verdenshjørner. Bestill fra det kjøkkenet du selv ønsker, og nyt måltidet samlet på bordet. Du kan for eksempel skape din egen treretters meny før du skal på forestilling, eller nyte en god lunsj med gjengen.

Reserver bord på Olavstorget

Ciabatta serverer nysmurte ciabatta med godt pålegg, søte bakverk, hjemmelagde varmretter og deilige kaffedrikker.

Baroque er en kafé inspirert av wienerklassisismen med hjemmelaget bakst og kaffe, fargerik vegetar og vegansk mat, og Napolitansk og Parisian pizza.

I barene i foajeeområdene kan du også kjøpe drikke og snacks, som kan tas med inn i salen hvis ønskelig.

Les også FAQ'en vår under for mer informasjon:


 • Billettinfo
 • Tilgjengelighet
 • Salene
 • Finne fram
 • Billetter kan kjøpes her:

  Olavshallen.no
  Eventim.no
  Billettluka i 1. etasje i Olavshallen
  ・Infoskranken på Trondheim Torg

  Billettluka er alltid åpen 1 time før forestilling. Denne er plassert ved inngangen i Krambugata.

  Vi foretrekker elektronisk betaling i Billettluka. Du kan betale med kontant, men vi betaler eventuell veksel over 50,- ut i gavekort.

  Åpningstider kundeservice

 • Alle gruppebestillinger kan gjøres på nett.
  Velg "Beste tilgjengelige plasser" så kan du bestille opptil 50 billetter i samme ordre.

  Grupperabatt:
  Ikke alle arrangement har grupperabatt, da det er ekstern arrangør som bestemmer dette.

  Grupperabatt gjelder ved bestilling av 10+ billetter og alle priser på denne nettsiden er inkludert avgift.

  Faktura:
  Vi fakturerer kun for bestillinger over 20 billetter. Fakturagebyr på 150,- tilkommer i tillegg til serviceavgiften.

  Studentrabatt:

  Olavshallen leier ut salene, og kan dessverre ikke gi studentrabatt på arrangementer. Dette må i så fall avklares direkte med ekstern arrangør og ikke Olavshallen.

 • Kjøpte billetter refunderes ikke bortsett fra ved avlyst arrangement. Kjøp av billetter er regulert under angrerettloven §22m. Les mer hos Lovdata.no, kapittel 6 paragraf 22

 • Finner du ikke igjen billetten din kan du logge inn på Eventim.no for å hente billettene på nytt der. Du opprettet en profil når du kjøpte billettene.

  Logg inn her

 • Vi gjør oppmerksom på at billetter kun bør kjøpes via våre hjemmesider og billettsystem.

 • Ledsagerbevis kan benyttes til alle våre forestillinger. Det er satt en begrensning på seks og to ledsagerbilletter i henholdsvis Store og Lille sal. Du kan bestille selv på nett. Ledsager må ha egen billett.

 • Det er ingen aldersgrense på våre forestillinger med mindre det er spesifisert på arrangementssiden vår.

  Det er ikke alle forestillinger som tilbyr barnebillett, da dette bestemmes av arrangør og ikke Olavshallen.

  Noen barne- og familieforestillinger har en anbefalt nedre aldergrense, ofte 3 år.

  Forestillingene med barnebillett gjelder barn til og med 16 år. Eldre barn må ha voksenbillett.

  Alle som skal inn på forestilling må løse inn egen billett. Dette handler først og fremst om sikkerhet ved brann/evakuering slik at vi vet at alle har kommet seg ut.

 • Vergeskjema brukes om noen under 18 år ønsker å komme inn på arrangement med aldersgrense. Vergen (altså følget) må være over 25 år og edru før og under arrangementet. Vergeskjema må forhåndsutfylles og signeres. Skjema vises til vakter i døra og billett må kjøpes til både verge og den under 18 år som alltid. Vergen kan ha med seg to personer under 18.

  Vergeskjema kan sendes på mail eller hentes ut i servicepunktet. Ta direkte kontakt eller send e-post til billett@olavshallen.no

 • Det er satt av rullestolplasser på alle forestillinger både i Store sal (rad 11) og i Lille sal (rad 14). I Store sal kan det også settes inn løse stoler på rad 11. Rullestolplasser kjøpes direkte på nett.

 • Ledsagerbevis kan benyttes til alle våre forestillinger. Det er satt en begrensning på seks og to ledsagerbilletter i henholdsvis Store og Lille sal. Du kan bestille selv på nett. Ledsager må ha egen billett.

 • Vi har installert teleslynge i begge våre saler. Utstyret har kun effekt mellom rad 10 og rad 19 i parkett i Store sal og kun på konserter der vi bruker teknisk lydutstyr (ikke på akustiske konserter). I Lille sal er effekten like god på alle seter når tribunene er ute. På flatt gulv har utstyret kun effekt foran i salen.

 • Meld fra om ditt/gruppens tolkebehov i god tid på forhånd. Ta direkte kontakt med billettluka på e-post billett@olavshallen.no. Ønske om tolk må avklares med arrangør/artist. Bestiller viderebringer kontaktadressen til Tolketjenesten. Olavshallen bistår med tilrettelegging for tolking ut fra arrangøren/artistens ønsker. Når tolk er avklart med arrangør/artist kan tolk bestilles hos nav.tolketjenesten.trondelag@nav.no.

 • Inngangen fra Brattørgata/Krambugata er best egnet for deg med nedsatt funksjonsevne. Glassheisen ligger i enden mot Kjøpmannsgata og frakter deg opp til Store Sal og ned til Lille Sal, samt til og fra parkeringskjelleren.

 • Toalett tilrettelagt for deg med funksjonsnedsettelse finnes både i 1. og 2. etasje, samt utenfor Lille Sal ved arrangement.

 • Det er reservert parkering for forflytningshemmede i Krambugata. Nærmeste taxiholdeplass er 50 meter unna - på Royal Garden hotell. Nærmeste bussholdeplass er Nova kino og Olav Tryggvasons gate. Trondheim Sentralstasjon ligger ca 500 meter fra Olavshallen.

 • Vi serverer ikke nøtter i våre kiosker eller barer.

 • Våre seter i Store sal har disse målene: Dybde 46cm / bredde 43 cm / rygghøyde 62 cm.

  Har du nedsatt funksjonsevne og savner informasjon? Ikke nøl med å ta kontakt med oss på billett@olavshallen.no så hjelper vi deg gjerne med å gjøre ditt besøk best mulig.

 • Store sal har en setekapasitet på 1293 plasser som er fordelt på parkett og balkong. Seks plasser til rullestol er satt av på rad 11.

  Dersom orkestergraven skal benyttes fjernes 94 stoler på rad 1-4. Teleslynge er markert med gult i kartet

 • Hvilken inngang du kan benytte, står på billetten. Inngang A, C og E fra Kjøpmannsgata og inngang B, D og F fra Brattørgata. Vindeltrappa ved heisen kan også benyttes til alle innganger.

 • Lille sal har en setekapasitet på 356 seter inkludert fire rullestolplasser på rad 14. Teleslynge er markert med gult i kartet.

 • Inngang X er inngang fra Kjøpmannsgata, inngang Y er inngang fra Krambugata.

 • Det er P-plasser under Olavshallen, med innkjøring fra Fjordgata. Ellers er det parkering i Fjordgata, Kjøpmannsgata og parkeringshuset ved Trondheim sentralstasjon som er nærmest. Det er reservert parkering for forflytningshemmede i Krambugata.

 • Garderoben er åpen 1 time før forestilling i Store Sal og er bemannet. Her kan du henge fra deg jakker og vesker du ikke ønsker å ta med inn i salen. Garderoben er åpen frem til en halvtime etter forestilling.

  Til forestillinger i Lille Sal er garderoben åpen, men ubetjent.

  Garderoben er gratis og ligger i 1. etasje. • Her i Olavshallen har vi 7 spisesteder:

  Olavstorget har 5 ulike konseptkjøkken med matretter fra alle verdenshjørner. Bestill fra det kjøkkenet du selv ønsker, og nyt måltidet samlet på bordet. Du kan for eksempel skape din egen treretters meny før du skal på forestilling, eller nyte en god lunsj med gjengen.

  Ciabatta serverer nysmurte ciabatta med godt pålegg, søte bakverk, hjemmelagde varmretter og deilige kaffedrikker.

  Baroque er en kafé inspirert av wienerklassisismen med hjemmelaget bakst og kaffe, fargerik vegetar og vegansk mat, og Napolitansk og Parisian pizza.

 • Har du mistet eller glemt noe? Send oss en e-post på tapt@olavshallen.no

 • På de aller fleste forestillinger er de ikke tillatt å fotografere/filme.

  Vi ser helst at du har mobilen i lomma. Ingen som har kjøpt billett ønsker å se konserten gjennom ditt mobilkamera. Vis hensyn til de rundt og bak ved eventuell mobilbruk.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

To ganger i måneden sender vi deg informasjon om stort og smått som skjer hos oss. Ofte kjører vi også eksklusive forsalg som bare du som abonnent har tilgang til. Velg kategori, så er du sikker på å få tilpasset informasjon!