Kjøp billetter - alle forestillinger

Planlegg ditt besøk

Velkommen til Olavshallen sin nettside. Opplevelsen starter her!

Covid-19 informasjon

Alle konserter og forestillinger jobbes det nå fortløpende med. Mange av dem er avlyst eller flyttet til ny dato, men mange får vi også gjennomført ved å dele opp en forestilling i to eller flytte den fra Lille sal til Store sal. Dette etter pålegg fra myndighetene og som forebyggende tiltak mot smittespredning av koronaviruset og begrensninger i antall pr forestilling. Se i kalenderen på hjemmesiden vår for oppdatert informasjon.

Smittevern på forestillinger

Olavshallen tar smittevern på største alvor og har laget gode rutiner for å ivareta publikum og ansatte. Alle besøkende skal oppleve at det er trygt å komme til oss!

Når du skal på forestilling:

Vi tar alle forhåndsregler for trygge konserter når det gjelder smittevern.. Vi har håndsprit tilgjengelig ved alle innganger og ekstra renhold mellom forestillinger. Publikum plasseres med ett sete imellom hver gruppe. Ved avlysning av konserter vil du få pengene refundert (eks avgift som spesifisert i kjøpsbetingelser). Les vår FAQ her

Trygt billettkjøp:
Du kan trygt kjøpe billetter til forestillinger i høst. Ved avlysning blir billettene (eks avg) refundert. Ved flytting sender vi nye, unummererte billetter.
Gjennomføring av arrangement:
Vi selger maks 200 billetter til hvert arrangement (i Lille sal er maks kapasitet 175 sittende). Ved gjennomførbare forestillinger, blir endringer gjort slik at vi kan overholde dette. Billettkjøper blir informert. Vi gjennomfører med free seating (unummerert) på alle forestillinger. Dette gir oss fleksibilitet til å øke antall om regjeringen gir oss lov.
Innslipp: Dørene til foajeen åpner en time før, dørene til salen minimum 20 minutter før. Møt opp i god tid så vi unngår trengsel ved dørene.
Innganger: Vi åpner inngang A og B (i tillegg C og D på TSO sine konserter) under forestilling. Vi ber deg følge anvisning på billett og gå ut samme vei som du kom inn.
Kontaktløs billettsjekk: Det er ikke nødvendig med berøring for å foreta billettkontroll da vi scanner billettene.
Unummerert: Sitt hvor du ønsker i din sone (A-D) og i Lille sal, men husk å hold ett sete mellom deg og neste gjest/familie. Hver rad kan benyttes. Gjester i samme husstand kan sitte sammen. Alle blir oppfordret til å sette seg på sin plass og oppholde seg der mest mulig.
Symptomer:
Har du symptomer eller føler deg syk må vi be deg om å holde deg hjemme.
Smittesporing:
Vi har registrert kontaktdetaljer på publikum på alle arrangement.
Renhold:
All renhold holdes til FHI retningslinjer og det er ekstra renhold mellom hver forestilling.
Billettsalg: Kun kontantløst salg. Vi oppfordrer deg til å kjøpe billett på nett, men billettluka er selvsagt også åpen.
Servering: Grunnet Covid-19 har vi kun begrenset kapasitet til åpen bar for servering. Vi ber deg derfor følge med på mail som går ut i forkant av alle forestillinger, hvor du vil finne mer spesifikk informasjon om akkurat din forestilling.

Velkommen til oss og riktig god fornøyelse!

Program

Hjemmesida er alltid den mest oppdaterte kanalen. Du finner oss på Facebook og Instagram også.

Savner du et trykt program, eller skal gi et gavekort og ønsker å legge ved noe? Nå kan du printe ut programmet fra hjemmesiden. Bruk ctrl + P om du har PC eller cmd + P om du bruker Mac, og du får en fin utskriftsvennlig versjon.

Billetter / Billettluka

Billetter kjøpes via våre sider, olavshallen.no, eller eventim.no.

Dørene til publikumsområdet utenfor salene i Olavshallen åpner alltid én time før arrangementet/forestillingen begynner.

Ved arrangement på ukedager - unntatt onsdager, har billettluka åpent frem til arrangementsstart. Ved arrangement på onsdag, lørdag og søndag åpner billettluka en time før arrangementet begynner.

KONTANTFRI FRA 15. OKTOBER

Fra 15. oktober tar vi kun imot elektronisk betaling i billettluka. Du kan betale med kontant, men vi betaler eventuell veksel over 50,- ut i gavekort.

Informasjon om billetter og billettkjøp finner du ved å klikke på denne lenka

Informasjon om billettluka finner du ved å klikke på denne lenka

Tilgjengelighet

Rullestolplasser
Det er satt av rullestolplasser på alle forestillinger både i Store sal (rad 11) og i Lille sal (rad 14). I Store sal kan det også settes inn løse stoler på rad 11. Rullestolplasser kan reserveres i vår billettluke på tlf. 73 99 40 50 eller kjøpes direkte på nett.

Ledsagerbevis
Ledsagerbevis kan benyttes til alle våre forestillinger. Det er satt en begrensning på seks og to ledsagerbilletter i henholdsvis Store og Lille sal. Du kan bestille selv på nett, eller kontakte billettluka på tlf. 73 99 40 50. Ledsager må ha egen billett.

Teleslynge
Vi har installert teleslynge i begge våre saler. Utstyret har kun effekt mellom rad 11 og rad 21 i parkett i Store sal og kun på konserter der vi bruker teknisk lydutstyr (ikke på akustiske konserter). I Lille sal er effekten like god på alle seter når tribunene er ute. På flatt gulv har utstyret kun effekt foran i salen.

Behov for tegnspråktolk og skrivetolk
Meld fra om ditt/gruppens tolkebehov i god tid på forhånd. Ta direkte kontakt med billettluka på tlf. 73 99 40 50 eller på e-post billett@olavshallen.no. Ønske om tolk må avklares med arrangør/artist. Bestiller viderebringer kontaktadressen til Tolketjenesten. Olavshallen bistår med tilrettelegging for tolking ut fra arrangøren/artistens ønsker. Når tolk er avklart med arrangør/artist kan tolk bestilles hos nav.tolketjenesten.trondelag@nav.no.

Adkomst
Inngangen fra Brattørgata/Krambugata er best egnet for deg med nedsatt funksjonsevne. Glassheisen ligger i enden mot Kjøpmannsgata og frakter deg opp til Store sal og ned til Lille sal samt til og fra parkeringskjelleren.

Toalett
Toalett tilrettelagt for deg med funksjonsnedsettelse finnes både i 1. og 2. etasje, samt utenfor Lille sal ved arrangement.

Parkering og transport
Det er reservert parkering for forflytningshemmede i Krambugata. Nærmeste taxiholdeplass er 50 meter unna - på Royal Garden hotell. Nærmeste bussholdeplass er Nova kino og Olav Tryggvasons gate. Trondheim Sentralstasjon ligger ca 500 meter fra Olavshallen.

Allergier
Vi serverer ikke nøtter i våre kiosker eller barer.

Andre ting
Har du nedsatt funksjonsevne og savner informasjon? Ikke nøl med å ta kontakt med oss på billett@olavshallen.no så vi kan bistå deg i din kundereise!

Aldersgrense/verge

Vi gjør oppmerksom på at en del av barne- og familieforestillingene har en anbefalt nedre aldergrense (ofte tre år). På grunn av brannforskrifter må alle publikummere løse inn billett, også barn under ett år. Vi har satt barnebillett til å gjelde for grunnskolealder (til og med 16 år) på de forestillingene hvor barnebillett er tilgjengelig. Vær oppmerksom på at ikke alle forestillinger tilbyr barnebillett.

FRI ALDER: Det er ingen aldersgrense på våre forestillinger med mindre det er spesifisert på arrangementssiden vår.

Aldersgrense/vergeskjema
Vergeskjema brukes om noen under 18 år ønsker å komme inn på arrangement med aldersgrense. Vergen (altså følget) må være over 25 år og edru før og under arrangementet. Vergeskjema må forhåndsutfylles og signeres. Skjema vises til vakter i døra og billett må kjøpes til både verge og den under 18 år som alltid. Vergen kan ha med seg to personer under 18.
Vergeskjema kan sendes på mail eller hentes ut i billettluka. Ta kontakt med billettluka.

Parkering

Det er P-plasser under Olavshallen, med innkjøring fra Fjordgata. Ellers er det parkering i Fjordgata, Kjøpmannsgata og parkeringshuset ved Trondheim sentralstasjon som er nærmest. Det er reservert parkering for forflytningshemmede i Krambugata.

Garderobe

Garderobene er ubetjente. Ta derfor med verdisaker inn i salen.

Servering

Grunnet Covid-19 har vi kun begrenset kapasitet for servering/åpen bar. Vi ber deg derfor følge med på mail som går ut i forkant av alle forestillinger, hvor du vil finne mer spesifikk informasjon vedr. akkurat din forestilling.

Våre barer i 2. og 3. etasje serverer kaffe, mineralvann, snacks, småsjokolade, musserende, øl og vin i alle pauser og åpner én time før forestillingsstart for arrangement i Store sal. Alkohol kan også taes med inn i salen under arrangement, men baren stenger under forestilling.

Vi har også servering i foajeen utenfor Lille sal. Den åpner én time før forestilling og stenges normalt under arrangementet. Drikke kan taes med inn i salen.

Alle våre barer er kontantløse, og vi tar kun kort.

Fotografering og mobilbruk

På de aller fleste forestillinger er de ikke tillatt å fotografere/filme.

Vi ser helst at du har mobilen i lomma. Ingen som har kjøpt billett ønsker å se konserten gjennom ditt mobilkamera. VIS HENSYN til de rundt og bak ved eventuell mobilbruk.

Gjenglemt

Har du mistet eller glemt noe? Send oss en e-post på tapt@olavshallen.no

Salene

Store sal
Store sal har en setekapasitet på 1212 plasser som er fordelt på parkett og balkong. Ti plasser til rullestol er satt av på rad 11.

Dersom orkestergraven skal benyttes fjernes 94 stoler på rad 1-4. Teleslynge er markert med gult i kartet

Innganger Store sal
Hvilken inngang du kan benytte, står på billetten. Inngang A, C og E fra Kjøpmannsgata og inngang B, D og F fra Brattørgata. Vindeltrappa ved heisen kan også benyttes til alle innganger.

Lille sal
Lille sal har en setekapasitet på 356 seter inkludert fire rullestolplasser på rad 14. Teleslynge er markert med gult i kartet

Innganger Lille sal
Inngang X er inngang fra Kjøpmannsgata, inngang Y er inngang fra Krambugata.

Store sal

Store Sal Des 19

Lille sal

Lille Sal Des 19