Kjøp billetter

Planlegg ditt besøk

KONTANTFRI FRA 15. OKTOBER Fra 15. oktober tar vi kun imot elektronisk betaling i billettluka. Du kan betale med kontant, men vi betaler evt veksel over 50,- ut i gavekort.

Salene

Store sal
Store sal har en setekapasitet på 1212 plasser som er fordelt på parkett og balkong. Ti plasser til rullestol er satt av på rad 11.

Dersom orkestergraven skal benyttes fjernes 94 stoler på rad 1-4.

Innganger
Hvilken inngang du kan benytte, står på billetten. Inngang A, C og E fra Kjøpmannsgata og inngang B, D og F fra Brattørgata. Vindeltrappa ved heisen kan også benyttes til alle innganger.

Lille sal Lille sal har en setekapasitet på 356 inkludert fire rullestolplasser på rad 14.

Innganger
Inngang X fra Kjøpmannsgata og inngang Y fra Brattørgata ved hotellresepsjonen

Tilgjengelighet

Billettbestilling
Reservasjon og kjøp av rullestolplasser må gjøres via vår billettluke på 73994050. NYHET! Nå kan du reservere rullestolbillett på telefon, få tilsendt lenke til kjøp og fullføre kjøpet hjemme.

KONTANTFRI FRA 15. OKTOBER
Fra 15. oktober tar vi kun imot elektronisk betaling i billettluka. Du kan betale med kontant, men vi betaler evt veksel over 50,- ut i gavekort.

Endre passord på billettsystemet?
Klikk deg inn på kjøp billett på hvilken som helst forestilling og Logg inn øverst til høyre. Klikk igjen på Logg inn og Min side vises i menyen. Trykk på Mine data og du får endret opplysninger og passord.

Garderobe
Store sal: Garderoben er i 2. etasje og åpner en time før forestillingsstart. Garderoben er ubetjent. Ubetjent, gratis garderobe i Lille sal.

Adkomst
Inngangen fra Brattørgata/Krambugata er best egnet for deg med nedsatt funksjonsevne. Glassheisen ligger i enden mot Kjøpmannsgata og frakter deg både opp til Store sal og ned til Lille sal samt til og fra parkeringskjelleren.

Ledsagerbevis
Ledsagerbevis kan benyttes til alle våre forestillinger. Ta direkte kontakt med billettluka på 73 99 40 50 NYHET! Nå kan du reservere ledsager- og rullestolbillett, få tilsendt lenke til kjøp og fullføre kjøpet hjemme. Det er satt en begrensning på seks og to plasser i hhv Store og Lille sal. Ved denne ordningen kommer et gebyr på kr 20 på ledsagerbilletten. Du kan selvsagt, som før, bestille billetten i vår billettluke gebyrfritt.

Rullestolplasser
Det er satt av rullestolplasser på alle forestillinger både i Store sal (rad 11) og i Lille sal (rad 14). I Store sal kan det også settes inn løse stoler på rad 11. Rullestolplasser kan reserveres via vår billettluke på 73994050 eller på nett.

Teleslynge
Vi har installert teleslynge i begge våre saler. Utstyret har kun effekt mellom rad 11 og rad 21 i parkett i Store sal og kun på konserter der vi bruker teknisk lydutstyr (ikke på akustiske konserter). I Lille sal er effekten like god på alle seter når tribunene er ute. På flatt gulv har utstyret kun effekt foran i salen.

Gjester med behov for tegnspråktolk og skrivetolk

Billettbestilling
Meld fra om ditt/gruppens tolkebehov i god tid på forhånd. Ta direkte kontakt med billettluka på 73 99 40 50 eller på e-post oh@olavshallen.no. Ønske om tolk må avklares med arrangør/artist. Bestiller vil få oppgitt kontaktadresse og må selv ta kontakt.

Tilgjengelighet
Olavshallen bistår med tilrettelegging for tolking ut fra arrangøren/artistens ønsker

Tolkebestilling
Når tolk er avklart med arrangør/artist kan tolk bestilles til tolk.sor-trøndelag@nav.no

Program

Hjemmesida er alltid den mest oppdaterte kanalen. Du finner oss på Facebook og Instagram også.

Savner du et trykket program, eller skal gi et gavekort og ønsker å legge ved noe? Nå kan du printe ut programmet fra hjemmesiden. Bruk ctrl + P om du har PC eller cmd + P om du bruker Mac og du får en fin utskriftsvennlig versjon.

Servering

Våre barer i 2. og 3. etasje serverer kaffe, mineralvann, snacks, småsjokolade, musserende, øl og vin i alle pauser og åpner en time før forestillingsstart for arrangement i Store sal. Alkohol kan også taes med inn i salen under arrangement, men baren stenger under forestilling.

Vi har også servering i foajeen i Lille sal. Den åpner én time før forestilling og stenges normalt under arrangementet. Drikke kan taes med inn i salen.

Parkering

Det er P-plasser under Olavshallen, med innkjøring fra Fjordgata. Ellers er det parkering i Fjordgata, Kjøpmannsgata og parkeringshuset ved Jernbanen som er nærmest. Det er reservert parkering for forflytningshemmende i Krambugata.

Fotografering og mobilbruk

På de aller fleste forestillinger er de ikke tillatt å fotografere/filme.

Vi ser helst at du har mobilen i lomma. Ingen som har kjøpt billett ønsker å se konserten gjennom ditt mobilkamera. VIS HENSYN til de rundt og bak ved eventuell mobilbruk.

Aldersgrense

Vi gjør oppmerksom på at en del av barne- og familieforestillingene har en anbefalt nedre aldergrense (ofte tre år). På grunn av brannforskrifter må alle publikummere løse inn billett, også barn under ett år. Vi har satt barnebillett til å gjelde for grunnskolealder (16 år).

FRI ALDER: Det er ingen aldersgrense på våre forestillinger med mindre det er spesifisert på arrangementssiden vår.

Billettluka

Informasjon om billettluka finner du her

Dørene i Olavshallen åpner alltid en time før arrangementet/forestillingen begynner. Ved arrangement på lørdag og søndag åpner billettluka to og en halv time før arrangementet begynner. Ved arrangement i ukedager har billettluka åpent hele dagen frem til arrangementsstart.

Gjenglemt

Har du mistet eller glemt noe? Send oss en e-post på tapt@olavshallen.no

Kjøpte billetter

Kjøpte billetter refunderes ikke, heller ikke ved sykdom. Hvis et arrangement har flere forestillinger er det imidlertid mulig å bytte forestilling innenfor samme priskategori dersom det er ledige plasser.

Kontantløst

Vi tar kun kort i våre barer og i billettluka (fra 15. oktober 2019)

Store sal

Lille sal

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.